خانه / همه / طرز تهیه انواع تارت غذایی (گل کلم، فلفل کبابی و میرزاقاسمی)

طرز تهیه انواع تارت غذایی (گل کلم، فلفل کبابی و میرزاقاسمی)

طرز تهیه انواع تارت غذایی (گل کلم، فلفل کبابی و میرزاقاسمی) , طرز تهیه حلوا پسته | طرز تهیه تارت خرما | تارت خرما و پسته | تارت چیست , دسر تارت لیمو | طرز تهیه دسر مجلسی تارت لیمو , طرز تهیه تارت‌های گران‌قیمت و خوشمزه , طرز تهیه تارت شکلاتی بدون خامه به ۲ روش , طرز تهیه کتلت فلفل قرمز با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده .
تارت، خمیری است که معمولا در قالب‌هایی به شکل دلخواه (گرد، مربع یا مستطیلی) پهن می‌شود و در دو نوع شور و شیرین طبخ می‌گردد. خمیر تارت یا با مواد گوشتی و سبزیجات مختلفی مانند اسفناج و سیب زمینی پر می‌شود و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود و یا با شکلات، خامه، و انواع میوه و ژله پر شده و به عنوان دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه چند نوع تارت غذایی خوشمزه آشنا سازیم.

طرز تهیه تارت غذایی گل کلم و سس قارچ

مواد لازم برای تهیه …

تارت، خمیری است که معمولا در قالب‌هایی به شکل دلخواه (گرد، مربع یا مستطیلی) پهن می‌شود و در دو نوع شور و شیرین طبخ می‌گردد. خمیر تارت یا با مواد گوشتی و سبزیجات مختلفی مانند اسفناج و سیب زمینی پر می‌شود و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود و یا با شکلات، خامه، و انواع میوه و ژله پر شده و به عنوان دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه چند نوع تارت غذایی خوشمزه آشنا سازیم.
انواع تارت غذایی

طرز تهیه تارت غذایی گل کلم و سس قارچ

مواد لازم برای تهیه تارت غذایی گل کلم و سس قارچ
گل کلم بلانچ شده ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
هویج نگینی خرد شده ۱٫۵ پیمانه
جعفری و پیازچه ساطوری شده ۱ پیمانه
سس قارچ ۱/۲ پیمانه
پنیر پروسس ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
سیر له شده ۱ قاشق سوپخوری
پیاز خلالی خرد شده ۱ عدد
نمک و فلفل از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن، دارچین و زنجبیل از هر کدام ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن و کره به میزان لازم
خمیر پایه تارت به میزان لازم

دستور تهیه:

همه چیز در مورد انواع طرز تهیه غذا غذایی فلفل گل

  1. در ظرفی مقداری کره و روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شود.
  2. سیر و گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید. در حین تفت دادن، هویج را اضافه کرده، نمک و ادویه‌ها را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
  3. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سپس ۱ پیمانه آب جوش به مواد بیافزایید و اجازه دهید تا به جوش آید.
  4. پس از اینکه آب گوشت کشیده شد، پیازچه و جعفری را اضافه کنید.
  5. قالب مورد نظر را چرب کرده، خمیر تارت را در آن پهن کرده و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید.
  6. مقداری پنیر پروسس روی خمیر ریخته، سس قارچ را روی پنیر بریزید و صاف کنید.
  7. مایه گوشت را روی سس قارچ بریزید، سپس گل کلم را روی مواد چیده، مقداری از ادویه را روی گل کلم بپاشید و دوباره مقداری پنیر بریزید.
  8. قالب را در فر از قبل گرم شده در حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و ۴۰ دقیقه فرصت دهید تا بپزد.
دخترها: رژیمی از آهن داشته باشید

طرز تهیه تارت غذایی فلفل کبابی

مواد لازم برای تهیه تارت غذایی فلفل کبابی
آرد معمولی ۱۷۵ گرم
کره ۷۵ گرم
زیتون سبز بدون هسته ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای سبز، قرمز و زرد از هر کدام ۱ عدد
سیر له شده ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پنیر مازارلا رنده شده ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱۵۰ میلی لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
ریحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه خمیر تارت غذایی فلفل کبابی

  1. آرد و نمک را در یک کاسه الک کنید.
  2. کره و مارگارین را با آن درز دهید تا به شکل خرده‌های نان درآید.
  3. زیتون‌ها و آب سرد را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا به خمیری نرم تبدیل شود.

دستور تهیه تارت:

جزییات مطلب انواع و طرز تهیه و غذا و غذایی و فلفل و گل را میخوانید .
  1. خمیر حاصل را روی سطحی که آرد پاشیده شده، پهن کنید و آن را در یک قالب کف پیچ دار نانوایی به قطر ۲۰ سانتیمتر قرار دهید. سپس با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
  2. در همین فاصله، فلفل‌ها را از طول نصف کنید، دانه‌های آن‌ها را بگیرید و روی سینی فر طوری که پوستشان رو به بالا باشد، قرار دهید.
  3. سیر و روغن را با هم مخلوط کنید و با قلم موی مخصوص آشپزی روی فلفل‌ها بمالید، سپس آن‌ها را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پوست آن‌ها بسوزد و سیاه شود.
  4. اجازه دهید تا فلفل‌ها کمی خنک شوند، سپس آن‌ها را پوست بکنید و باریک خلال کنید.
  5. فلفل‌ها را روی خمیر قرار دهید و یک لایه خمیر موزارلا روی آن‌ها بریزید.
  6. تخم مرغ‌ها و شیر را با هم زده و ریحان را اضافه کنید.
  7. نمک و فلفل را افزوده و همه را روی مواد داخل تارت بریزید.
  8. قالب تارت را به مدت ۲۰ دقیقه روی سینی فر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  9. این تارت را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.

طرز تهیه تارت غذایی میرزا قاسمی

مواد لازم برای تهیه تارت غذایی میرزا قاسمی
کره سرد ۹۰ گرم
آرد ۱۳۰ گرم
آویشن ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
آب سرد به میزان لازم (حدود ۵ قاشق سوپخوری)
نمک و فلفل به میزان لازم
بادمجان ۴-۵ عدد
گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده ۳-۴ عدد
تخم مرغ ۴-۵ عدد
سیر له شده ۷-۸ حبه
روغن و نمک به میزان لازم
روشهای سم زدایی بدن با رژیم غذایی مناسب

دستور تهیه:

اطلاعات و توضیحات بیشتر درباره طرز تهیه انواع تارت غذایی (گل کلم، فلفل کبابی و میرزاقاسمی)

  1. کره، نمک، آرد، فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز بریزید تا مخلوط شوند و به شکل خرده نان درآیند.
  2. آب سرد را تا حدی به مخلوط حاصل اضافه کنید که به شکل خمیری درآید که به دست نچسبد.
  3. خمیر به دست آمده را سلفون کشیده و درون یخچال ۱ ساعت استراحت دهید.
  4. خمیر را روی سطح کار پهن کرده و در قالب‌های تارت کوچک باز کنید.
  5. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
  6. پس از این مدت، قالب‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
  7. بادمجان را روی شعله پخش کن اجاق گاز کباب کنید تا پوست آن بسوزد و بادمجان بوی دود بگیرد.
  8. سپس بادمجان را بشکافید و با قاشق وسط آن را درآورده، ساطوری کنید و کنار بگذارید.
  9. ۴-۳ قاشق روغن در ماهیتابه ریخته، سیر را به مدت ۲-۱ دقیقه در روغن تفت دهید.
  10. بادمجان را اضافه کرده، اندکی نمک بپاشید و ۸-۷ دقیقه تفت دهید.
  11. گوجه فرنگی را اضافه کرده، ۴-۳ دقیقه تفت دهید.
  12. درب ماهیتابه را ببندید و فرصت دهید تا روی حرارت ملایم به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه بپزد.
  13. درب ماهیتابه را برداشته، تخم مرغ را در آن بشکنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا تخم مرغ سفت شود.
  14. مواد آماده شده را درون تارت‌ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

انواع تارت غذایی

توضیحات بیشتر در موردانواع طرز تهیه غذا غذایی فلفل گل

طرز تهیه بقچه بادمجان مرحله به مرحله

در مطلب آشپزی امروز قراره غذایی راحت و خوش طعم رو با بادمجان تجربه کنیم. بادمجان از دسته صیفی جاتی هست که با توجه به نوع کاربرد اون در تهیه انواع غذاها طرفدارن خیلی زیادی داره. همیشه در دسترس بودن و راحتی پخت و سریع آماده شدن بادمجان از ویژگی هایی هست که انتخاب اون رو به عنوان یک گزینه خوب در اولویت قرار میده. خوراک ها و غذاهای بسیار معروفی که با بادمجان تهیه میشن معرف حضور همگی هستند، اما گاهی با ایجاد تنوع می تونیم شکل و ظاهر جدیدتری رو برای میز یا سفره هامون ایجاد کنیم. در ادامه با طرز تهیه خوراک خوش مزه ای که با بادمجان تهیه خواهد شد در خدمت شما خواهم بود.
بقچه بادمجان
مواد لازم برای تهیه بقچه بادمجان:
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
بادمجان قلمی و کشیده ۵ تا ۶ عدد
پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ میلی لیتر
پیاز کوچک نگینی خرد شده ۱ …

طرز تهیه خورش قیمه عربی

خوزش قیمه عربی غذایی با ظاهر ساده است که دارای طعم بسیار خوبی است. حتما این خورش را یک بار امتحان کنید تا عاشق طعمش شوید.
مواد لازم خورش قیمه عربی

گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم
نخود   ۲۰۰ گرم
پیاز  ۲ عدد
رب گوجه فرنگی  ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده  ۴ قاشق غذاخوری
پودر دارچین  ۲ قاشق چایخوری
کره  ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش قیمه عربی
نخودها را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ؛ ۱ پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت گوسفند خرد شده ، نخودهای خیس خورده و کمی زردچوبه اضافه کنید.چند دقیقه تقت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس ۸ لیوان آب به مواد اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، در قابلمه را ببندید و بگذارید تا نخود و گوشت به آرامی بپزند.
پس از اینکه گوشت و نخود پختند آب را از مواد جدا کنید سپس مخلوط گوشت و نخود را با گوشتکوب بکوبید تا نرم و …

طرز تهیه گوشت قلقلی سیخی خوشمزه با غلات و سس ادویه دار

گوشت، یکی از مواد غذایی است که هیچ سفره‌ای بدون آن کامل نیست، به جز سفره گیاه خواران که حسابشان از باقی مردم جداست. امروزه گوشت چرخ کرده را می‌توان از هر قصابی تهیه کرد، ولی از آنجا که نگهداری گوشت چرخ کرده صلاح نیست و همچنین گوشت چرخ کرده بی چربی در قصابی‌ها کمتر موجود است، بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند گوشت را هنگام پخت و پز در خانه چرخ کنند. گوشت چرخ کرده، همگیری لازم ندارد و بهتر است مقداری از گوشت (حدود یک چهارم) را در غذاساز، بریزید تا خمیر گوشت حاصل همگیر شود و به هنگام پخت پخش نشود یا به اصطلاح وا نرود.یکی از غذا‌های خوشمزه، سریع و آسانی که می‌توان با گوشت چرخ کرده تهیه کرد گوشت قلقلی است، همان کوفته‌های کوچکی که با پیاز و ادویه جات طعم دار شده و در ماهیتابه یا روی زغال سرخ می‌شوند. گوشت قلقلی را با …


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *